Aquariumbouw

 

Het komt vaak voor dat een aquarium in een aangepaste maat, kleur of vorm gemaakt moet worden die niet terug te vinden zijn in de standaard aquariums. U kunt dan een aquarium op maat laten maken. 

 

Als u een maatwerk aquarium wilt, zullen wij eerst een oriënterend gesprek met u plannen om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Wij kunnen alle mogelijkheden bespreken en in kaart brengen. Wat is er onder andere mogelijk?

 

  • Aquarium in verschillende maten, vormen en soort glas (float, optic white)
  • Met/zonder lichtkap/lichtlijst en grindlijst
  • Overloop/droogkamer inbouwen en bekleden met lacobel (zwart glas)
  • Gaten boren op gewensten plaatsen
  • Meubel van hout/C-bond/formica/glas
  • Met aluminium frame/RVS frame
  • Met schuifdeuren/klapdeuren of afklikbaar front
  • Sump of bioloog met diverse kamers
  • PVC aan- en afvoerleidingen aanleggen
  • Achterwand inlijmen of beplakken met zwarte/blauwe folie

 

De lijst kan verder aangevuld worden met het compleet installeren van alle techniek, het bezorgen, plaatsen en het inrichten van het aquarium.

 

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden staan, zodat u een indruk krijgt wat de mogelijkheden allemaal zijn. Kijk ook hieronder naar de foto’s om te zien wat we de afgelopen jaren onder andere hebben laten maken.

Frager aquarium

Frager aquarium 325L

 

Dit aquarium is geleverd in het antraciet en ingericht als een zoetwateraquarium. Fefi achterwand, ADM Easy LED verlichting.

 

Meubel is van MDF, gespoten in de juiste RAL kleur. In dit geval is dat antraciet grijs. De randen zijn netjes gefreesd en afgewerkt. De paneeldeuren in combinatie met het hout zorgen voor een landelijke uitstraling.

 

Klik hier voor meer Frager aquariums.

image-2017-02-16 (4)

Aquarium in u-vorm

 

Ingericht als zoetwateraquarium in unieke vorm. Het meubel is volledig van C-bond, een harde kunststof met aluminium toplaag. Sterk, glad oppervlak maar wel met een laag gewicht. Dit materiaal is in veel kleuren verkrijgbaar.

 

Wij hebben er een Fefi achterwand ingelijmd, 2 Eheim filters opgezet voor een goede circulatie en er hang Easy LED verlichting boven. Het aquarium is door ons bezorgt en ingericht.

image-2017-02-16 (7)

Wit eiken zee-aquarium

 

Dit maatwerk zeeaquarium is gemaakt van eikenhout in een strak witte uitvoering. Afmeting is 200x55x55, het meubel is 75 hoog.

 

Eronder is een sump geplaatst van 120cm met ruimte voor een Eheim 1260 opvoerpomp, Deltec afschuimer SC1455, verwarming en filtermateriaal. In het aquarium zelf zijn 2 stromingspompen geplaatst, ventilatoren om de warme af te voeren en TMC LED verlichting.

 

In het aquarium hebben wij de BTN Slimline achterwand ingelijmd. Het aquarium is door ons bezorgd, technisch aangesloten en ingericht.