Zwemvijver

Bij AquaVerloop, wat in de buurt ligt van Leiden en Boskoop, kunt u een zwemvijver laten aanleggen die niet alleen een natuurlijke uitstraling heeft, maar ook heerlijk is om in te zwemmen. Aangepast aan de stijl van uw tuin, biedt deze vijver heel het jaar plezier, waardoor het een mooie toevoeging aan uw achtertuin is.

Bent u op zoek naar een Zwemvijver op maat?

 

image-2017-04-19 (3)

Natuurlijk en milieuvriendelijk een zwemvijver laten aanleggen

Een zwemvijver laten aanleggen betekent kiezen voor een milieuvriendelijke optie zonder chloor, waarin planten en dieren kunnen leven. De waterfiltratie gebeurt via natuurlijke en mechanische filters, zoals plantenfilters gecombineerd met geavanceerde opties, zoals beadfilters of trommelfilters. De filters kunnen mooi worden verwerkt in bijvoorbeeld een tuinhuisje of onder de vlonder bij de vijver.

Meerdere voordelen aan een zwemvijver

Een zwemvijver laten aanleggen biedt veel voordelen. U kunt zwemmen als het warm is, in tegenstelling tot in een koivijver bijvoorbeeld, en het hele jaar genieten van de natuurlijke uitstraling. Een zwemvijver trekt ook dieren en planten aan, wat goed is voor de natuur in uw tuin. Bovendien is zo’n vijver aanleggen een milieuvriendelijke keuze, omdat er geen chemicaliën zoals chloor nodig zijn.

Kom met ons in contact

Bent u geïnteresseerd in een zwemvijver laten aanleggen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hoe u kunt genieten van deze fantastische aanvulling op uw tuin. Een andere optie is om langs te komen in onze vijverwinkel in Hazerswoude-Dorp. Bekijk vooral hieronder de foto’s van vijvers die wij reeds al hebben aangelegd.

image-2017-04-19 (6)
image-2017-04-19 (7)
image-2017-04-19 (1)