Aquarium bezorgen, inrichten en onderhouden

 

Na de aankoop van een aquarium kan het zijn dat u wat hulp nodig hebt bij de volgende stappen. Wij kunnen het aquarium thuisbezorgen, plaatsen, inrichten en zelfs periodiek onderhouden. Kijk onderaan deze pagina voor voorbeelden.

 

Bezorgen

Aquariums zijn meestal groot en vooral kwetsbaar. Dat vraagt om een goede voorbereiding wat betreft vervoer. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen het aquarium door heel Nederland bezorgen.

 

Plaatsen & inrichten

Een aquarium moet altijd waterpas geplaatst worden. Het aansluiten van de techniek en het inrichten van het aquarium doen we regelmatig voor onze klanten. Alles precies zoals u het wenst.

 

Onderhouden aquarium

Zowel op zee- als op zoetwatergebied zijn onze mensen getraind om allerlei soorten aquaria te onderhouden. Dit kan op afroep zijn, maar ook structureel ingepland worden. Denk bij een onderhoudsbeurt aan het testen en vervangen van het water, de inrichting upgraden, filter schoonmaken en de techniek controleren. U krijgt een eigen contactpersoon, zodat contact over het aquarium gemakkelijk en snel gaat. Meer weten? Kom gerust eens langs voor meer informatie.