Aquariums zeewater

 

Een zeewateraquarium is uitgebreider dan een zoetwateraquarium. Dit komt mede door de extra techniek en filtering die nodig zijn. Daarom worden zeewateraquariums vaak op maat gemaakt.

 

Als u een aquarium wilt gaan aanschaffen, is het belangrijk dat het aquarium met meubel past in de omgeving waar die komt te staan. Denk aan een woonkamer, entree, wachtkamer, school of restaurant.

 

Bij zeeaquariums wordt veel gekozen voor een neutraal aquarium, zodat de aandacht helemaal naar de vissen en koralen gaan. Ze worden daarom hoofdzakelijk gefabriceerd in de kleuren zwart en wit. Als u een aquarium in een andere kleur wilt, kan bijvoorbeeld een zoetwateraquarium omgebouwd worden tot zeewateraquarium. Nog fijner en makkelijker is om een aquarium op maat laten maken.

 

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden staan, zodat u een indruk krijgt wat de mogelijkheden allemaal zijn. Kijk ook hieronder naar de foto’s om te zien wat we allemaal kunnen leveren.

image-2017-05-17 (9)
Rimless-design

Red Sea Reefer

 

Het strakke, randloze design met het ultra-clear glas zorgt voor een superstrak uiterlijk en een maximaal functioneel aquarium. Alle ruimte om te bouwen en naar eigen smaak in te richten. Deze aquariums zijn er zelfs tot 900 liter!

 

De Red Sea Reefers bevatten een sump met geïntegreerd vlottersysteem. In het aquarium zit een overloop met kammen die makkelijk schoon te maken zijn, plus een noodpijp voor eventuele verstopping in de afvoer naar de sump toe.

max-e-main-banner-page_4fb1

Red Sea Max-E

 

De Max-E heeft net zo’n strakke afwerking als de Reefer. Het ultra heldere glas zorgt ervoor dat u een nog mooier zicht heeft in het aquarium.

 

De Red Sea Max-E is een set inclusief een geïntegreerde sump met pomp en sponsfilter. De skimmer en ventilator draaien erg stil. De LED verlichting is te bedienen via de ingebouwde wifi en bevat 7 kleuren. Het meubel is zoutwaterbestendig door het gelamineerde materiaal.

MAX-S-Series-LED

Red Sea Max-S

 

De Max-S is nog completer en nog groter dan de Max-E series. Het ultra heldere glas, beste LED tot nu toe die te bedienen is via de app, uitgebreide filtratie en besturing. Het is plug & play.

 

De LED verlichting is gericht op de groei van de koralen en zorgen dat de kleuren van het koraal optimaal uitgelicht worden.

Het riffiltersysteem heeft een oppervlakteskimming, een regelbare pomp, skimmer en een sump met goed opgebouwde filtermassa. Het power control centrum geeft toegang tot 10 apart geschakelde stopcontacten.

incpma530gra

Eheim Incpiria Marine

 

Deze lijn van Eheim is subtiel chic met moderne snufjes. In het meubel is een rand sfeerverlichting geïmplementeerd die van kleur kan veranderen. Bovenaan zijn schuifplaten van zwart glas gemaakt. De LED verlichting is met een afstandsbediening te dimmen en te wijzigen. Er is een droogkamer geïntegreerd voor alle kabels en slangen. De Incpiria is beschikbaar in 4 maten en in de kleuren wit/nature, wit, grafiet/nature en gafiet. Voor nog meer informatie over dit prachtige product bent u welkom in onze winkel.

image-2017-02-16 (7)

Diamond Marine

 

De Aquaja Diamond Line aquaria zijn verkrijgbaar in 3 modellen. De hoogwaardige rimless aquaria zijn voorzien van een extra heldere voorruit & extra heldere zijruiten en zijn inclusief overloop met afvoer, noodafvoer en retour via Loc-Line. Het meubel is voorzien van hoogwaardige Perfect Gloss MDF-panelen met een volledig afneembaar voorpaneel. Daarnaast worden de Aquaja Diamond Line inclusief sump voorzien van gafzakhouder en een apart osmosebakje geleverd.

 

Bij elk model heeft u de mogelijkheid om een aparte lichtkap mee te bestellen, zodat u ook met een gesloten aquarium kunt werken.