Zeewateraquarium

 

Een zeewateraquarium vereist meer geavanceerde technieken en filtratiesystemen dan zoetwateraquariums, wat ze vaak complexer en uitdagender maakt om te onderhouden. Deze complexiteit is een van de redenen waarom wij ze bij AquaVerloop, nabij Boskoop, meestal op maat maken, om te voldoen aan zowel de technische behoeften als de stijlvolle voorkeuren van de eigenaar.

Bent u op zoek naar een Zeewateraquarium op maat?

 

Het plaatsen van een zeewateraquarium

Het is belangrijk dat een zeewateraquarium, inclusief het meubel, aansluit met de omgeving waarin het aquarium geplaatst wordt. Of dat nu een woonkamer, entree, wachtruimte, school of restaurant is. Dit zorgt voor een mooie afwerking en versterkt de stijlvolle waarde van de ruimte. Hoe u het zeeaquarium gaat inrichten is volledig aan u, maar wij zullen altijd klaar staan voor aanbevelingen.

Kleuren en alternatieven

Zeewateraquariums worden vaak ontworpen in neutrale kleuren, zoals zwart en wit, om alle aandacht naar de levendige vissen en koralen te leiden. Voor diegenen die een persoonlijkere touch wensen, kan een zoetwateraquarium in de winkel omgebouwd worden tot een zeewateraquarium. Wij kunnen in de zoutwateraquarium winkel zo’n aquarium op maat maken, maar dat biedt meer gemak en precisie.

Bezoek onze showroom

In onze aquariumwinkel in Hazerswoude-Dorp kunt u verschillende voorbeelden van zoutwateraquariums bekijken om een beter idee te krijgen van de beschikbare mogelijkheden. Wij kunnen vrijwel alle aquariums op maat laten maken. Dit helpt u bij het visualiseren van wat haalbaar is binnen uw specifieke situatie en smaakvoorkeuren. Bezoek onze showroom om deskundig advies te krijgen over hoe en wat en om te ontdekken wat onze services zijn.

Rimless-design

Red Sea Reefer

 

De Red Sea Reefer serie kenmerkt zich door zijn strakke, randloze design en ultra-clear glas dat een heldere en onbelemmerde weergave biedt. Deze serie biedt zeewateraquaria tot 900 liter, ideaal voor hobbyisten die ruimte willen voor uitgebreide aquascapes en diverse mariene soorten. De Red Sea Reefers zijn uitgerust met een geavanceerde sump die een geïntegreerd vlottersysteem bevat, waardoor het onderhoud en watermanagement zeer efficiënt verlopen.

De overloop in het aquarium is voorzien van gemakkelijk schoon te maken kammen en een noodpijp die zorgt voor extra veiligheid bij een eventuele verstopping van de afvoer naar de sump. Dit systeem zorgt voor optimale filtratie en stabiliteit in het aquarium. Dit zoutwateraquarium is terug te vinden in onze winkel.

max-e-main-banner-page_4fb1

Red Sea Max-E

 

Net als de Reefer, biedt de zeewateraquarium Red Sea Max-E ultrahelder glas voor een goede zichtbaarheid. Deze set is inclusief een sump, pomp, sponsfilter, en een zeer stille skimmer en ventilator.

De ledverlichting, regelbaar via ingebouwde wifi, biedt zeven kleuropties, terwijl het meubel gelamineerd is om zoutwaterbestendigheid te garanderen. Dit zoutwateraquarium is terug te vinden in onze winkel.

MAX-S-Series-LED

Red Sea Max-S

 

Het zeewateraquarium Red Sea Max-S overtreft zijn voorgangers door nog grotere en meer complete functionaliteiten. Dit systeem komt met het beste led-licht tot nu toe, dat via een app bedienbaar is en specifiek gericht op de groei en kleurversterking van koralen.

Het beschikt over een uitgebreide filtratie, een goed ontworpen sump, en een krachtig controlecentrum met 10 geschakelde stopcontacten. Dit zoutwateraquarium is terug te vinden in onze winkel.

incpma530gra

Eheim Incpiria Marine

 

Het zeewateraquarium Eheim Incpiria combineert subtiele elegantie met geavanceerde technologische functies. Het aquariummeubel is uitgerust met een aanpasbare sfeerverlichting en elegante zwarte glazen schuifplaten. De geavanceerde ledverlichting is via een afstandsbediening te dimmen en aan te passen, wat extra gebruiksgemak biedt.

Voor een georganiseerde setup beschikt de Incpiria ook over een geïntegreerde droogkamer voor alle kabels en slangen. Dit model is verkrijgbaar in vier maten en verschillende kleurstellingen zoals wit/nature, puur wit, en grafiet/nature, om aan diverse interieurstijlen te voldoen. Dit zoutwateraquarium is terug te vinden in onze winkel.

image-2017-02-16 (7)

Diamond Marine

 

De Aquaja Diamond Line zeewateraquaria, verkrijgbaar in drie modellen, kenmerken zich door hun rimless design met extra heldere ruiten voor optimale zichtbaarheid. Deze aquaria zijn uitgerust met een geavanceerd overloopsysteem, inclusief noodafvoer en een retoursysteem via Loc-Line.

Elk model komt met een stijlvol Perfect Gloss MDF-meubel met afneembaar voorpaneel, een sump met gafzakhouder, en een apart osmosebakje. Bovendien is er de optie om een aparte lichtkap toe te voegen, waardoor u een gesloten aquariumsysteem kunt creëren. Dit zoutwateraquarium is terug te vinden in onze winkel.