Onze services

 

De services die u online niet kunt vinden, krijgt u bij ons in de winkel. Naast het meedenken met problemen in uw aquarium, de persoonlijke relatie en terugkerend contact, bieden wij nog extra services. Hieronder worden ze toegelicht.

image-2017-02-07 (1)
image-2017-04-19 (12)

Microscopisch onderzoek

 

Soms is het moeilijk om met het blote oog te achterhalen wat uw vis mankeert of welk soort alg er in het aquarium leeft. Daarom is microscopisch onderzoek soms noodzakelijk.

 

Een aantal van onze medewerkers zijn gecertificeerd in microscopie en visziekten en kunnen snel en goed microscooponderzoek verrichten.

 

Wij doen deze onderzoekjes gratis voor u, omdat wij graag willen helpen het probleem in uw aquarium op te lossen.

image-2017-04-19 (10)

Water laten testen

 

Veel mensen testen zelf de kwaliteit van hun water door middel van druppeltestjes of staafjes. Het is ook mogelijk om het water door ons te laten testen. Vooral als er problemen zijn in uw aquarium is dat heel verstandig.

 

Wij analyseren niet alleen het water, maar ook de gehele situatie in het aquarium. Pas als de oorzaak is achterhaald, kan deze goed aangepakt worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CO2 fles laten vullen

 

CO2 wordt veel gebruikt in de aquaristiek, zowel op zoet- als op zeewater. Na verloop van tijd raken deze flessen leeg. Wij kunnen uw CO2 fles direct vullen, zodat u weer een volle fles mee kunt nemen.

 

Een tip die wij onze klanten meegeven, is om de lege CO2 fles van tevoren even een uurtje in de vriezer te leggen, zodat de fles voller gevuld kan worden. Zo hoeft u minder vaak heen en weer om de CO2 fles te vullen.

image-2017-04-19 (17)

Zeewater en osmosewater

 

Kant en klaar zeewater en osmosewater is ook bij ons te krijgen. Het zeewater wordt voor ons uit de Oosterschelde gepompt en slaan wij op in onze silo’s. Osmosewater maken wij 24 uur per dag aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Hiervoor hebben we ook jerrycans (20L) beschikbaar die gehuurd of gekocht kunnen worden.

image-2017-04-19 (16)

Oude lampen inleveren

 

T5 en T8 TL buizen verminderen na 1,5 jaar in lichtcapaciteit. Het beste is dan om de buizen te vervangen. Oude lampen mogen echter niet bij het andere afval, dus hebben wij een speciale bak voor oude lampen die gerecycled worden. Deze mag u gratis bij ons inleveren. Zo leveren we samen weer een mooie bijdrage aan ons milieu.

image-2017-04-19 (14)

Garanties/reparaties producten

 

Producten die u bij ons hebt aangeschaft, kunnen via ons gerepareerd of vervangen worden. Hierbij kijken we altijd of deze nog onder garantie valt. Als u tijdelijk zonder bijvoorbeeld een pomp, filter of verlichting komt te zitten, hebben wij in de meeste gevallen voor u een vervangend product te leen. Zo kunt u gewoon verder draaien met het aquarium!