Van ontwerp tot onderhoud

 

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een vijver in uw tuin. Het ontwerp, de keuze van de locatie, het uiteindelijke aanleggen en vervolgens het onderhouden van de vijver. Voor goed advies en ervaren mensen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ontwerp

Bent u van plan uw tuin te gaan veranderen met daarin een mooie vijverpartij of zwemvijver, dan kunnen we u daar een vrijblijvend advies over geven.

Dankzij onze goede relatie met veel hoveniers kunnen we u van dienst zijn voor het totale plan van uw tuin. Als het alleen om de waterpartij gaat kunnen we u uiteraard sowieso het gewenste advies geven.

 

Aanleg

Niet alleen het ontwerp van een vijver, maar ook de uitvoering is bij ons in goede handen. Onze buitendienst heeft jarenlange ervaring met het bouwen en aanleggen van vijvers. Mannen met twee rechterhanden en het nodige technische inzicht kunnen het plan handen en voeten geven. Voorbeeld nodig? Klik hier voor vijvers die door ons zijn aangelegd.

 

Onderhoud

Het onderhouden van uw vijver en filtersysteem kunt u ook aan ons uit besteden. In overleg bepaalt u hoe vaak wij langs komen om het nodige te doen. Water testen, waterkwaliteit bijsturen, algen bestrijden, filters spoelen enz.

Ook voor bedrijven is het interessant om bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten. U hebt er geen omkijken meer naar en wij regelen de vijver.

 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

DSC09305