Nano-aquariums

 

De nano-aquaristiek is aquariumbeleving in het klein. Zowel op zee- als op zoetwater zijn hierin verschillende mogelijkheden. Het lijkt makkelijker, maar vergis u niet; omdat het volume kleiner is, is het lastiger om deze stabiel te houden.

 

Nano-aquariums zijn er voor beginners, maar ook voor profs. Het gaat erom wat u ermee wilt bereiken. De mini aquariums van 10 tot 30 liter passen in elke omgeving – of dit nu in de keuken, de badkamer, woon- of slaapkamer is – ze vormen een optische blikvanger in elke ruimte. Zeer populair is het nano-aquarium op kantoor. Achterover leunen en even een moment van rust.

 

Met nano-aquaria is het mogelijk om kleine visjes en garnalen te houden. Ook aquascapen is een trend op dit moment. De prachtige onderwaterlandschappen zijn fascinerend om te zien.

 

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden staan, zodat u een indruk krijgt welke nano-aquaria er zijn. Kijk ook hieronder naar de foto’s om te zien wat we kunnen leveren.

image-2017-02-07 (6)

Zoetwater nano

4001615055948_1

Dennerle nanocube 

 

De nanocubes van Dennerle zijn in een mooie kubusvorm gemaakt met aan de voorkant mooi, afgeronde hoeken. Deze aquariums zijn beschikbaar in 4 maten; 10, 20, 30 en 60 liter. Daarbij kunt u kiezen uit lege bakjes tot en met zeer complete bakjes.

 

De kleinste nanocubes zijn geschikt voor bijvoorbeeld een prachtig gekleurde kempvis (Betta). De grotere nanocubes kunnen ingericht worden met plantjes, nanovisjes, hout of leuke ornamentjes.

405457_1075_705_contain

Juwel Primo

 

Dit beginnersaquarium van Juwel is ideaal om mee te starten. Low budget, plug en play en een mooi aantal liters. (60-110 liter)

 

Inclusief LED verlichting, filter, circulatiepomp en verwarming. Beschikbaar in zwart en wit. Meubel los verkrijgbaar.

hs-aqua-aquarium-platy-70-bio-led-zwart

HS aqua Platy

 

Het HS Aqua Platy Aquarium is een aantrekkelijk en zeer compleet aquarium. Alle benodigdheden om snel en eenvoudig van uw eigen onderwaterwereld te genieten zijn aanwezig. Het enige dat u zelf nog dient toe te voegen zijn water, bodemmateriaal, aquariumplantjes en aquarium bewoners.

 

Beschikbaar in 30, 50 en 70 liter.

hs-aqua-aquarium-coldy-20-led-zwart

HS aqua Coldy

 

Het HS Aqua Platy Aquarium is een aantrekkelijk en zeer compleet aquarium. Alle benodigdheden om snel en eenvoudig van uw eigen onderwaterwereld te genieten zijn aanwezig. Het enige dat u zelf nog dient toe te voegen zijn water, bodemmateriaal, aquariumplantjes en kleine aquarium bewoners.

 

Beschikbaar in 20 liter.

superfish-home-25-aquarium-zwart

Superfish home 

 

De Superfish home aquariums zijn plug en play aquariums vanaf 15 liter. Ze zijn in zwart en wit verkrijgbaar en uitgerust met (dimbare) LED verlichting. Het filter is ingebouwd en heeft ruimte voor een verwarmingselement.

 

Compleet en eenvoudig te installeren; ideaal voor de beginner!

st-aquarium-design-contest-2014-2nd-stage-4-1

Dennerle Scaper’s tank

 

De Dennerle Scaper’s tank is speciaal ontworpen voor het aquascapen; de modernste vorm van planten-aquaristiek. Het woord is afgeleid van het Engelse woord ‘landscape’ wat landschap betekent. De Scaper’s tank is speciaal ontworpen om zo’n onderwaterlandschapje te creëren.

 

Beschikbaar in 35 en 50 liter. Keuze uit kale bakjes tot en met zeer compleet samengestelde bakjes.

Zeewater nano

aqua-medic-blenny-qube

Aqua Medic Blenny

 

De Aqua Medic Blenny is een nano zeewateraquarium van 40 x 50 x 40cm groot en heeft een inhoud van 80 liter. De Aqua Medic Blenny is heel compact samengesteld en heeft een strak design. De ruimte achterin het aquarium is benut als filtering, waaronder ook de techniek is ondergebracht.

Eigenschappen op een rijtje:

   • Afmeting: 40 x 50 x 40 (80 liter)
   • Verlichting: 3 x 9 Watt Led spots (14.000K)
   • Afschuimer: Turboflotor Blue 500
   • Stromingspomp: Nanoprop 5000 (regelbaar)
   • Meubel is los verkrijgbaar
MAX-NANO_black_white_render-1

Red Sea Max Nano 75L

 

De volledig nieuwe MAX® NANO bied de nieuwste technieken op het gebied van het houden van een rif aquarium. Het rimless aquarium heeft extra helder glas. De HD LED verlichting kan via Wi-Fi bediend worden. Het volledige filtersysteem is verborgen aan de achterkant van het aquarium.  Inclusief professionele afschuimer, circulatiepomp en automatisch bijvulsysteem.