Nano-aquariums

Bij AquaVerloop, gelegen in Hazerswoude-Dorp, hebben we ook nano-aquariums, een compacte vorm van aquariumbeleving die zowel voor zee- als zoetwater geschikt is. Ondanks hun kleinere formaat, vergt het beheer en inrichten van een nano-aquarium nauwkeurigheid om de balans te behouden. Dit zal een uitdagende, maar voldoening gevende hobby zijn.

Bent u op zoek naar een nano-Aquarium op maat?

 

Een nano-aquarium is perfect voor elke ruimte

Nano-aquariums, variërend van 10 tot 30 liter, zijn ideaal voor zowel beginners als ervaren liefhebbers. Deze aquaria passen moeiteloos in elke kamer van uw huis of kantoor, en bieden een rustgevende blikvanger waar u ook bent.

Nano-aquarium inrichten

Het inrichten van een nano-aquarium biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, van het houden van kleine visjes en garnalen tot het creëren van adembenemende onderwaterlandschappen door aquascaping.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken waar diverse modellen nano-aquaria te zien zijn. Kom langs in onze aquariumwinkel nabij Boskoop om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe u met een nano-aquarium kopen uw eigen onderwaterwereld kunt creëren. Bekijk ook de foto’s van onze beschikbare modellen hieronder en laat u inspireren van zowel zoetwater– als zeewater nano-aquariums.

Zoetwater nano-aquarium

4001615055948_1

Dennerle nanocube 

 

Ontdek de elegante Dennerle nanocubes, perfect voor wie een nano-aquarium wil kopen. Deze stijlvolle kubusvormige aquariums met afgeronde voorhoeken zijn beschikbaar in vier maten: 10, 20, 30, en 60 liter. U heeft de keuze uit eenvoudige, lege bakjes tot zeer compleet uitgeruste opties.

De kleinere formaten zijn ideaal voor het houden van kleurrijke kempvissen (Betta), terwijl de grotere maten uitstekend zijn voor het inrichten met plantjes, nanovisjes, hout en sierlijke ornamenten.

405457_1075_705_contain

Juwel Primo

 

Overweeg dit beginnersaquarium van Juwel als u een nano-aquarium wilt kopen. Het is budgetvriendelijk, gebruiksklaar en biedt een goede capaciteit (60-110 liter).

Dit model komt inclusief ledverlichting, een filter, circulatiepomp en verwarming, en is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Het bijpassende meubel is los verkrijgbaar, waardoor u flexibel blijft in uw keuze voor de inrichting.

HS aqua Platy

 

Als u een nano-aquarium wilt inrichten, overweeg dan het HS Aqua Platy Aquarium. Dit aantrekkelijke en zeer complete aquarium biedt alles wat u nodig heeft om snel te genieten van uw eigen onderwaterwereld.

U hoeft enkel water, bodemmateriaal, plantjes en bewoners toe te voegen. Beschikbaar in maten van 30, 50, en 70 liter en hierdoor biedt het flexibiliteit voor elke ruimte.

HS aqua Coldy

 

Als u overweegt een nano-aquarium te kopen, is het HS Aqua Coldy Aquarium een uitstekende keuze. Dit aantrekkelijke, complete aquarium wordt geleverd met alle benodigdheden om snel een persoonlijke onderwaterwereld op te zetten.

U hoeft alleen nog water, bodemmateriaal, aquariumplantjes en kleine bewoners toe te voegen. Perfect voor beginners en het is beschikbaar in een handig 20-liter formaat.

Superfish home 

 

Als u overweegt een nano-aquarium te kopen, zijn de Superfish Home aquariums een uitstekende keuze voor beginners. Deze plug-and-play aquariums beginnen bij 15 liter en zijn beschikbaar in zowel zwart als wit.

Ze zijn uitgerust met dimbare ledverlichting en hebben een ingebouwd filter met ruimte voor een verwarmingselement, wat ze compleet en eenvoudig te installeren maakt

Dennerle Scaper’s tank

 

Als u een nano-aquarium wilt inrichten voor aquascaping, dan is de Dennerle Scaper’s Tank een ideale keuze. Deze tanks zijn speciaal ontworpen voor het creëren van onderwaterlandschappen, geïnspireerd door de term ‘landscape’.

Ze zijn verkrijgbaar in 35 en 50 liter en bieden opties variërend van kale bakjes tot zeer compleet uitgeruste sets.

Zeewater nano

Aqua Medic Blenny

 

Als u van plan bent een nano-aquarium te kopen, overweeg dan de Aqua Medic Blenny. Dit compacte zeewateraquarium van 80 liter heeft een slim ontwerp waarbij de filter- en techniekruimte geïntegreerd zijn aan de achterzijde. Het biedt geavanceerde specificaties:

   • Afmeting: 40 x 50 x 40 (80 liter)
   • Verlichting: 3 x 9 Watt Led spots (14.000K)
   • Afschuimer: Turboflotor Blue 500
   • Stromingspomp: Nanoprop 5000 (regelbaar)
   • Meubel is los verkrijgbaar

Deze eigenschappen maken de Aqua Medic Blenny ideaal voor liefhebbers van strakke, functionele aquaria.

MAX-NANO_black_white_render-1

Red Sea Max Nano 75L

 

Als u overweegt een nano-aquarium te kopen, is de MAX® NANO een uitstekende optie die de nieuwste technologieën biedt voor rif aquaria. Dit rimless aquarium heeft extra helder glas en is uitgerust met HD-ledverlichting die via Wi-Fi bedienbaar is.

Alle filtersystemen zijn netjes verborgen aan de achterkant van het aquarium. Het komt inclusief een professionele afschuimer, circulatiepomp en een automatisch bijvulsysteem, wat het een ideale keuze maakt voor zowel beginners als gevorderden.