Nano-aquariums

 

De nano-aquaristiek is aquariumbeleving in het klein. Zowel op zee- als op zoetwater zijn hierin verschillende mogelijkheden. Het lijkt makkelijker, maar vergis u niet; omdat het volume kleiner is, is het lastiger om deze stabiel te houden.

 

Nano-aquariums zijn er voor beginners, maar ook voor profs. Het gaat erom wat u ermee wilt bereiken. De mini aquariums van 10 tot 30 liter passen in elke omgeving – of dit nu in de keuken, de badkamer, woon- of slaapkamer is – ze vormen een optische blikvanger in elke ruimte. Zeer populair is het nano-aquarium op kantoor. Achterover leunen en even een moment van rust.

 

Met nano-aquaria is het mogelijk om kleine visjes en garnalen te houden. Ook aquascapen is een trend op dit moment. De prachtige onderwaterlandschappen zijn fascinerend om te zien.

 

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden staan, zodat u een indruk krijgt welke nano-aquaria er zijn. Kijk ook hieronder naar de foto’s om te zien wat we kunnen leveren.

image-2017-02-07 (6)

Zoetwater nano

908001

Dennerle nanocube 

 

De nanocubes van Dennerle zijn in een mooie kubusvorm gemaakt met aan de voorkant mooi, afgeronde hoeken. Deze aquariums zijn beschikbaar in 4 maten; 10, 20, 30 en 60 liter. Daarbij kunt u kiezen uit lege bakjes tot en met zeer complete bakjes.

 

De kleinste nanocubes zijn geschikt voor bijvoorbeeld een prachtig gekleurde kempvis (Betta). De grotere nanocubes kunnen ingericht worden met plantjes, nanovisjes, hout of leuke ornamentjes.

primo_70_weiss_stand-small-01

Juwel Primo

 

Dit beginnersaquarium van Juwel is ideaal om mee te starten. Low budget, plug en play en een mooi aantal liters. (60-110 liter)

 

Inclusief LED verlichting, filter, circulatiepomp en verwarming. Beschikbaar in zwart en wit. Meubel los verkrijgbaar.

hs-aqua-aquarium-lago-40-led-zilver

HS aqua Lago

 

Het HS aqua Lago Aquarium is een aantrekkelijk en zeer compleet aquarium. Alle benodigdheden om snel en eenvoudig van uw eigen onderwaterwereld te genieten zijn aanwezig. Het enige dat u zelf nog dient toe te voegen zijn water, bodemmateriaal, aquariumplantjes en aquarium bewoners.

 

Beschikbaar in 16 en 30 liter.

st-aquarium-design-contest-2014-2nd-stage-4-1

Dennerle Scaper’s tank

 

De Dennerle Scaper’s tank is speciaal ontworpen voor het aquascapen; de modernste vorm van planten-aquaristiek. Het woord is afgeleid van het Engelse woord ‘landscape’ wat landschap betekent. De Scaper’s tank is speciaal ontworpen om zo’n onderwaterlandschapje te creëren.

 

Beschikbaar in 35 en 50 liter. Keuze uit kale bakjes tot en met zeer compleet samengestelde bakjes.

superfish-home-25-aquarium-zwart

Superfish home 

 

De Superfish home aquariums zijn plug en play aquariums vanaf 15 liter. Ze zijn in zwart en wit verkrijgbaar en uitgerust met (dimbare) LED verlichting. Het filter is ingebouwd en heeft ruimte voor een verwarmingselement.

 

Compleet en eenvoudig te installeren; ideaal voor de beginner!

JPG_3990be556178544ce19bdecc26b883ae

Aquatlantis Tortum – schildpaddenbak 

 

Een aquarium voor schildpadden, dat is de Aquatlantis Tortum. Ze zijn voorzien van een glazen deksel en een loopplank naar het droge gedeelte, voor volledig comfort. Leverbaar met LED-verlichtingssysteem.

 

De Tortum is in zwart en wit in 3 maten beschikbaar: 55cm, 75cm en 110cm.

Zeewater nano

aquamedic-blenny-nano-reef[1]

Aqua Medic Blenny

 

De Aqua Medic Blenny is een nano zeewateraquarium van 40 x 50 x 40cm groot en heeft een inhoud van 80 liter. De Aqua Medic Blenny is heel compact samengesteld en heeft een strak design. De ruimte achterin het aquarium is benut als filtering, waaronder ook de techniek is ondergebracht.

Eigenschappen op een rijtje:

   • Afmeting: 40 x 50 x 40 (80 liter)
   • Verlichting: 3 x 9 Watt Led spots (14.000K)
   • Afschuimer: Turboflotor Blue 500
   • Stromingspomp: Nanoprop 5000 (regelbaar)
   • Meubel is los verkrijgbaar
MAX-NANO_black_white_render-1

Red Sea Max Nano 75L

 

De volledig nieuwe MAX® NANO bied de nieuwste technieken op het gebied van het houden van een rif aquarium. Het rimless aquarium heeft extra helder glas. De HD LED verlichting kan via Wi-Fi bediend worden. Het volledige filtersysteem is verborgen aan de achterkant van het aquarium.  Inclusief professionele afschuimer, circulatiepomp en automatisch bijvulsysteem.

MarinusCubeweb

Dennerle Nano Cube® Marinus 

 

Deze nano cube 30/60 liter is een mooi afgewerkt en een compleet aquarium voor de beginnende zeewateraquariaan.

 

De Cube bevat alles, behalve water en de dierenbezetting:

 • Nano Marinus ReefLight 24 W
 • Nano Marinus Bio-Circulator 4in1
 • Nano ThermoConstant 25°C 50 Watt
 • Nano Marinus Reef Sand 4 kg en Reef Salt 2 kg
 • Nano Marinus densitometer
 • Bodembeschermingsplaat, afdekplaat
 • Zwarte achterwandfolie
 • Veiligheidsonderlegger
 • Nano Marinus Reef Elements
 • Voer: Probe CrustaGran, NanoGran, CoralActiv